VELKOMMEN TIL ASS - AARHUS STUDENTERNES SVØMMEKLUB

Nyheder: Corona og lukkedage
En række tiltag for sæsonen 2020/21 skal sikre, at vi overholder Covid-19 retningslinjerne, der er pålagt svømmehallen og Aarhus Studenternes Svømmeklub.
Følg med her på hjemmesiden for at holde dig opdateret omkring nye tiltag eller ændringer. Der vil ikke blive sendt mails ud til medlemmerne omkring nye tiltag eller ændringer.

Lukkedage: Svømmehallen er lukket d. 6. 7. og 8. december. Der vil derfor også være lukket for svømning i ASS-regi disse dage.
Juleferie: 18/12-20 til 10/01-21. Der vil i denne periode ikke være mulighed for svømning i ASS-regi.

Opdatering, 28-10-2020:
Krav om mundbind i svømmehaller: Fra torsdag den 29/10 skal alle have mundbind på, så snart de træder ind i forhallen til svømmestadion. Mundbindet skal bæres indtil man klæder om, hvor det kan tages af. Herefter skal man først have mundbind på igen, når man har klædt om og resten af vejen ud af svømmestadion - altså skal mundbindet ikke bæres fra omklædning til bassinet og omvendt. 

Forsamlingsforbud på 10 personer: For at kunne efterleve de nye restriktioner ang. forsamlingsforbuddet, lukkes kun 10 personer (10 mænd og 10 kvinder) ind i hvert omklædningsrum og i svømmehallen af gangen. For at flest mulige medlemmer forsat får mulighed for at svømme, har vi besluttet at opdele hver svømmetime i halve timer. Efter 30 minutter kaldes grupperne op af vandet. Læs detaljer angående adgang til hallen nedenfor under afsnittet 'Adgang til hallan'.

Afvikling af hold: Som nævnt åbnes der hver halve time op for tilgang af hold på 10 mænd og 10 kvinder til omklædningsrummene og efterfølgende hallen. Et hold, som er opdelt i køn, må udelukkende dele bane med svømmere fra samme hold. Der må max være 4 svømmere pr. bane. Et hold må på intet tidspunkt blandes med et andet hold uanset antal. Dette skyldes at holdene er til for at begrænse smittekæder. 

Generelt: Vi er opmærksomme på at nuværende løsninger ikke er optimale, og at I ind i mellem kan komme forgæves til træning pga. begrænsning på holdene. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores løsninger og modtager mange henvendelser fra medlemmer med forslag til forbedringer - vi tager selvfølgelig jeres forslag med i overvejelserne, men vi arbejder ud fra meget korte deadlines og efter restriktioner, som hele tiden opdateres hvilket vanskeliggør arbejdet. Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.

Adgang til hallen

Der lukkes ind efter først til mølle-princippet og der vil ikke være adgang til hallen uden for intervallerne.

Adgang til hallen sker gennem 4 intervaller på 10 min. Når det maksimale antal af svømmere har fået adgang, 10 herrer og 10 kvinder, lukkes der for indgang! 

Svømmetiden er max. 30 min, hvorefter man bliver kaldt op af vandet.

Ved ankomst skal dit medlemskort vises til en ASS-livredder, som står i forhallen og kontrollerer adgangen. Ved kø for at vise medlemskort skal der holdes afstand og evt. vente udenfor hallen, inden instruktørerne er klar til at modtage medlemskort.

Svømmehallens personale kan ikke lukke dig ind og alle spørgsmål skal henvendes til en ASS-livredder ved indgangen.
Se nedenfor hvilke tidsintervaller du kan ankomme i:

Hold I:

- Interval I: 19.40-19-50

- Interval II: 20.10-20.20

Hold II:

- Interval I: 20.40-20.50

- Interval II: 21.10-21.20

Første gang skal du medbringe din indbetalingskvittering og printet foto i pasfotostørrelse, samt studiekort, hvis du er studerende. Du skal selv lave/samle dit medlemskort.

Færdes i hallen

  • Hold afstand når i ankommer. Vent udenfor indtil der er plads i indgangen. Giv plads ved billetburet til andre besøgende.
  • Sæt jer på tribunen indtil I får adgang til bassinet. Hold også afstand på tribunerne! Der må ikke ventes bag startskamlerne.
  • Der har været mange forslag fra medlemmer - presset på banerne er faldet, så vi prøver at fortsætte som nu med max 4 pr bane og holdene er reduceret i antal.

Omklædning

- Saunaen vil være lukket!

- Ophold i omklædnings- og baderum skal begrænses og forkortes mest muligt

- Baderummet lukker 22.10 og omklædningen 22.20

Medlemskort

- Det vil ikke være muligt at købe medlemskab i svømmehallen – det skal ske online

- Når medlemskortet er vist i indgangen til en ASS-livredder, skal det ikke afleveres inde i hallen

 
ASS svømmer på Frederiksbjerg Idrætscenters Svømmehal: F. Vestergaards Gade 5, 8000 Aarhus C.
Info: Husk en hængelås til garderobeskabene i omklædningsrummene, samt evt. svømmeudstyr, som ikke længere må lånes ud.

ASS er en stor dynamisk klub med ca. 800 medlemmer der tilbyder:
Klik på det hold du vil vide mere om og find ud af hvilket hold der passer dig bedst.
Tilmelding til alle Hold foregår fra menu punktet "Tilmelding".
 
  
Info fra foråret under Corona perioden og forklaring hvorfor kontingentet er 50 kr billigere i denne sæson.
ASS tilbagebetaler ikke kontingent for de måneder der har været lukket i foråret, men nedsætter i stedet kontingentet med 50 kr.

Mht. hvordan ASS juridisk skal forholde sig til evt. tilbage betaling af kontingent, har vi valgt at følge anbefalingen fra Dansk Idrætsforbund (DIF´s) jurister som skriver følgende:

”Medlemmer kan ikke kræve at få en del af kontingentet retur, fordi foreningens aktiviteter er stoppet i en periode, så medlemmerne ikke kan træne/svømme. Kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i en idrætsforening og ikke for en specifik ydelse. Situationen i en idrætsforening er derfor anderledes end kunders forhold i kommercielle fitnesscentre.”

ASS tilbagebetaler derfor ikke kontingent for de måneder der har været lukket.

  
If you need information in english please click here and send us an email at ass-swim@ass.dk